jaha ja

tänkte skriva ett par rader men vet inte riktigt om vad.
har haft en riktigt dålig dag ledsen irriterad och trött kan de bli bättre,
och de två förstnämnda finns det inte  någon bra anledning till trötthet brukar bero på sömnnnrist så de förklarar ju i alla fall ett av tre.
Att jag har flyttat och inte alls direkt trivs och att jag saknar min familj kan ju vara orsaker till de första rvå, men jag brukar vanligtvis kunna svälja och le, men idag har jag inte riktigt lyckats med de.
men efter regn kommer solsken eller hur va de nu??  (vilket kan ta väldigt lång tid om de e regperiod)
nog för idag nästa gång skriver jag om något roligare promiz

tjillivippen


sweeet

hej hej efter gårdagens bravader så har jag och sandra bestämt oss för en svullkväll har precis delat på en pizza och ska hugga in på chips och choklad...
för att återgå till gårdagen så kom vi från jobben kring halv tolv kvistade hem i il fart och fluffade och ca 12 var vi utanför kicki för att fira hans 25 års dag men när vi väl va framma tyckte resterande att det var dax att gå på vidare, så av med skorna upp med sandras rose vin och klunk klunk klunk 4 minuter tog det för mig mattias och sandra att dra i oss den flaskan gissa hur rolig jag var resten av kvällen.. ´med nästan hela personalstyrkan från alpha ute så blev det en väldigt trevlig kväll, och det är väl tur att alla ställen stänger två här annars hade de nog skett en och annan överservering och de kunde blivit mindre trevligt.

by the way om nån tror att jag är osams med vederbörande för att jag inte svarar när ni du den ringer/messar så finns det en förklaring jag saknar nämligen en fungerande telefon...


halllååå ja

har varit borttappad och försvunnen ett tag.. de blev så jävla kalt sist på hoptävlingen att jag frös fast och vart tvungen att bärgas bort. men nu har ja tinat upp och tur e väl d.
idag gör jag något väldigt spännande nämligen flyttar de e faktiskt skittrist jobbigt och inte ett dug kul. vill även tillägga att allt flyter på så jävla bra när man är så tok organiserad som jag e..
nu e jag på rök paus hemma hos sandra som just nu plockar ner strumpor från sin gardinstång.. varför hon gör det eller varför dom hänger där kan ni allt fundera på..
de av allt men tänker vara lite blödig oxå Jag saaaaaknar min MAMMA :(


tjilivippen


RSS 2.0