jag tror inte det e sant

min kära snoriga lillasyster satt precis och läste min blogg och upplyste mig om följande...
denna fina ridtävling äger ej rum i ridhuset där det i alla fall finns en liten gnutta värme utan UTOMHUS!!!!!!
var det någon snäll själ som uppfattade detta och genast slängde sig i bilen för att hämta hem mig.. för annars kommer jag bli kvar här för alltid jag kommer med andra ord frysa fast och dö i hästskit fatta ALLVARET med detta HJÄLP!!!!!!!!!


 

så stört roligt

www.knappnytt.nu
Knatten är helt klart min nya idol..


just nu sitter jag hemma hos min kära mor i mindre trevliga norrköping, självklart står mamma vid spisen när jag kommer hem, eftersom en av hennes favvo syslor är att stoppa i mig så mycket mat som möjligt, den andra är att få mig att äta ennu mer. (Hon tror nämligen att jag svälter hemma, de hon inte vet är att de finns snabbmat som man både kan gå ut och köpa eller om man har en lat dag göra en hembäställning på) imorgon ska jag se min duktiga lilla syster strutta runt på sin pålle hon ska nämligen tävla i nåt så spännande som fälttävlan, detta menas med andra ord att jag kommer sitta i ett rid hus fullt med föräldrar till baranen som rider, och frysa arslet av mig nysa av diverse alergiska reaktioner och dricka sumpigt kaffe, men vad gör man inte för familjen.
mat dax tjing tjing
 

possetiv energi

svaret är anntingen yoga eller jockolälä jockojockolälä (min nya glädje dans) vilket kommer att användas vid varje tillfälle någon klagar eller är en sur. Dåligt trött på negativenergi. va glada för i helvete eller gör som en annan låtsas........
Sommaren är helt klart slut och jag har tat fram mina döskalle handskar självklart är de jävligt depprimerande speciellt när jag upptäckte att de va hål i den ena. men då får man se de från den ljusa sidan de e snart jul och under julen kommer snön Snö= bräda ,kan de bli bättre??
en morgon och en kväll kvar sen är jag konstigt nog ledig i fyra dagar. frågan är ju då vad gör man i fyra dagar om man inte jobbar. får abstinens och åker ut till jobbet endå, försöker göra något vettigt men de slutar med att man sitter i koma i soffan,  nån som har ett bättre förslag??.. nu e det i alla fall dax för fotboll.. 
totalt meningslös läsning tjing tjing  


livet är en fest..

festen är livet.. ikväll har jag intagit ett par hof  och sitter nu hemma hos sandra och ahr fått pizza och en öl.. har inte skrattat så mycket som jag ahr gjort ikväll på väldigt länge, helt underbart sällskap grymt bra kväll. dessvärre måste den sluta typ nu för jag ska på utbidning imorgon klockan 9.. tror ni på att jag kommer komma upp?? jag e fan tveksam. men cajsa har lovat mig att se till att jag är där i tid.
så nu säger vi god natt och puss puss

hallå ja

idag har jag haft en givande söndag. började dagen med att må ruskigt dåligt pga intaget av alcoholhaltig dryck under gårdagen och 2 minuters sömn under natten. mörbultad och självklart skit snygg kvistade jag ner till stan för att äta gegg macka på prinsess men icke sa nicke de va tok stängt. Så ja fick nöja mig med coffe house, med trevligt sällskap (vilket bestod av linda angela och en tok överenergisk nathalie) och en bagel blev man som på nyttfödd.. eller inte!! helst av allt ville jag bara gå hem och dö men då tyckte linda att de allt va en mycket bättre ide för mig att gå hem och räkna nathalies nyplockade stenar. så de va ju bara att släpa sig upp ur fotöljen och snällt följa med.
Efter att vi hade tvättat dom smuttdiga stenarna (folk hade faktiskt trampat på dom) så satt vi igång att räkna tror de va sisådär 200 styckna. de räkte ju inte för att fylla den lilla väsk/burken som nathalie promt skulle ha full med räknade saker så linda kunde gissa hur många de va.... Pärlor blev nästa uppfgift 750 styckna sorterade i färger och 50 av varje..och så va de  tävlings dax. de tävlande va linda angela och ullis. linda och angela gissade på lite över 100 medans ullis klämde till me 430 och vann överlägset, som pris fick hon dom fina tvättade stenarna..
kvällen har jag tillbringat med sandra vi har tvättat, fikat på vouage, köpt clementiner, spelat backgammon och sett på CSI. med andra ord en fult underbar söndag.

förövrigt om ni nån gång undrar vad fan jag har skrivit i mina inlägg så finns det 3 olika svar
1. Jag va salongsberusad när jag skrev inlägget.
2. Tangenterna sitter på fel ställen
3. Jag lider av återkommande skriv afasi

RSS 2.0