jag är kär i

HOF  ;)
FUNKAR DE ELLER INTe???
de e klar de gär enligt david..
kvällen har jag tillbringat på fika och mc flurry trevligt har de varit och trevligt fortsätter de..
förövrigt har vi räknat ut att statistiken över att davids granne kommer att dra in sitt första andetag med en arom av hof i morgon bitti ligger på sisådär 99,9 %..  i landsproblem men har inget vettigare att skriva..
nytt ord: tjillivippen david tror fortfarnade att jag kommer att växa när han säger så men jag kommer stannapå stadiga 153 cm hur mycket jag en står och försöker växa och hur mycke han en försöker med nilskarlsson pyssling skit t..
tackar för mig tjing tjing

hoho

har precis krossat haggan i fifa 2005.. fan ja e så jävla bra.. men om vi ska hålla oss till sanningen så tog det mig 3 matcher att fatta vilka knappar som va till vad och sen vann jag med ett noll, med andra ord krossning i min värld...
hyrde film med kicki igår det gick sådär jag somnade 10 minuter in i den första filmen, vaknade till liv tog en cigg starta film nr2 (flight 93) såg hmm 1h drygt sen somnade jag om igen, även fast jag verkligen ville fortsätta att se.. blev skapligt ledsen när jag vaknade och det enda jag såg var ett sönder störtat plan på marken kändes som jag hade missat hela grejjen med filmen... :P tog väl typ en millesekund så sov jag sött igen och det fortsatte jag med tills klockan ringde 03.45 tråkigt gärna jag ville sova vidare men icke, kvista ner till ots där frida hämtade upp mig, när man får komentaren "fy fan så du ser ut" är de illa, och tro mig det var de oxå , sakaen blev deffenitivt inte bättre av att sandra va speed pigg när jag ramlade in på jobbet, bad att få ett likadant piller som hon hade svalt som svar fick jag bara ett skratt. Istället fick jag en danslektion med frida i köket och efter d va tess back on track.... efter jobbet drack vi kaffe och förestälde oss hur frida skulle se ut med en banjo i munnen mindre roligt för normalt folk men riktigt skojjigt för trötta idioter som oss....  nahepp roligare en så här blidde de icke.. tjillivippen   


tillbaka livslevande men med ny sida

Geggi har numera vaknat från sin koma men bytt sida. anledning... utomstående kunde tydligen inte komentera på min blogg och de fick jag mycke skit för..
Men nu är jag här i alla fall. ny upplivad och med nytt jobb. numera jobbar jag precis som alla andra på skavsta flygplats. trivs? svar jag som fan de e grymt skönt att komma hem och inte ha en  miljon saker kvar att göra, att tänka på, att lösa osv.
ett annat rätt stort plus är ju att få jobba med mina söta vänner..
nog om det idag har jag varit ledig och haft en givande dag hunnit med massor saker kl 09.50 började min och haggans resa till katrineholm (hanskulle besiktiga sin bil) när vi väl kommer fram efter ha haft spännande disskutioner om politik och hitler. så tycker sig haggan inte riktigt känna igen sig så efter en liten rundtur ringer han upp sin pappa som förklarade vägen sist, då visar det sig gärna att den ¨gången var han i flen inte konstigt att han inte kände igen sig.. en fin U sväng senare och lite hjälp av en snäll gubbe va vi väl framme självklart några minuter sent. vilke ledde till att bilen dessvärre blev icke godkänd någon löjlig lastventilskännare hade rostat ihop och var ur funktion (vad dan har för funktion vet jag inte riktigt något med last och bromsar) så då av det bara att åka hem. en pizza i backen och en fika på coffe house och sen var det dax för att lyssna lite på våran NUVARANDE statsminister Göran Persson. vet inte riktigt om jag ska utala mig om detta. gillar inte politik just nu det enda de flesta partierna kan är att smutskasta varandra sorgligt men sant..
Just i denna stund sitter jag hos haggan och sandra å spelar tv spel eller rättare sagt pontus och haggan spelar jag får inte vara me längre var tydligen för kass..
21.00 Man U mott Celtic visas på mc flurry :) ses där



RSS 2.0