mycket händelserik och trevlig vecka

Ska faktisk börja med att säga att jag har haft en riktigt bra vecka.
Eftersom mina veckor inte börjar med måndagar som vanliga människors så börjar vi såklart med i onsdags ;)
som sagt onsdagen spenderade jag med min syster vi fikade faktiskt upp mestadels av dagen och gick en sväng på stan. efter att jag hade droppat av henne begav jag mig ehm för att taktik sova. (vilket menas med att jag attack dör i typ allt mellan en kvart och 2 timmar och sen e jag redo för ytterligare 24 timmar av vaket tillstånd.) på kvällen bjöd bibbi mig på smarrig middag sen begav vi oss ut mot birgers riktigt trevklig kväll.
torsdag kl 04.00 gick min buss till jobbet kl 15.30 var jag tillbaka i min säng och vaknade upp redan klockan 03.56 nästa dag fint att man lyckas försova sig. vilket med andra ord hade att göra med mitt försök till att taktik vila tror inte riktigt de funkar längre...
vipps va de ju fredag och efter jobbet svirrade vi runt på stan och jag hitatde masser fina saker och jag kom undan riktigt billigt oxå kan ju lixom inte bli bättre.
Efter en city tur var de självklart dax för att taktik vila igen vilket jag helt plötsligt upptäckte att jag inte hann me, lite förfest hos bibbi och sen var vi redå för att inta dansgolvet i slager baren.
Jag i en lite för utmanande outfit för min smak hälde i mig lite mer sprit för att slippa stå å dra i min kjol hela kvällen ich fest blev de.
Dessvärre blev de en hel del bråk och tjafs men men kul hade vi ett tag i alla fall.
Lördag var nog min absolut fawo dag (om man kunde höra skrift skulle man nog kunna ana en viss sarkasm) Vaknade på tok förtidigt de va absolut inte dags att gå upp men va visst tvungen till de.
 Klockan kvart i elva va jag redo och klar och gick¨å mötte upp bibbi.
Skulle infinna mig på västerport kl 11.30 för att se på när nathalie dansade visst var jag där allt, en liten detallj e bara att själva dansen inte skedde förens kvart i två i över två timmar fick jag stå å lyssna på 11 och 12 åringar som gjorde en rad olika slager uppträdande, matte kom även och höl mig säldkap jag vet inte om de va av allt folk eller hans arom av sprit som gjorde mig svimfärdig men jag kan lova er att samma minut som dansen var slut var jag borta från denna trånga hemska plats..
Med raska steg gick jag hemmåt för att nå min säng, hann somna till och vakna en halvtimme senare. mobilen ringer och nathalie kommer med den underbara iden att jag ska komma hem till dom. absolut och självklart e dom enda orden jag kan svara den flickanb med, så upp och hoppa.
Vi lyssnade lite på en grymt bra skiva dansade lite och städade hos hamster, vill även tillägga att den bajsade på mig.
Melodifestivalen var ju ett måste och efter den så lyckades näst in till ingen av oss hålla oss vakna om anledningen till detta va en riktigt jobbig dag på västerport eller de urdåliga låtarna vi just hade hört vet jag inte rikgt antar att de va båda. sen så va de söndag ochg dags att jobba en kanon dag på jobbet har inte tyckt att mitt liv e pest en enda gång och nu gör jag mig bered för att gå på bio.

eftersom söndags blogga e rätt trev ligt tror jag att ja ska fortsätta me de så vi höres nästa söndag
tjing tjing

söndag igen

dom kommer allt för ofta dessa söndagar börjar bli r iktigt trött på dom, förut va de mina fawo dagar bara slappa träffa lite vänner osv. men nu e d esåhär att jag ahr kommit fram till att söndagar e endast till för att ha ångest för att de bara e ett fåtal timmar kvar tills nästa arbets vecka.
Jag behöver alvarligt talat semester börjar även bli bitter på jobbet vilket aldrig har hänt mig förut.
För att skita i att snacka om min bitterhet kan jag gladeligen medela att jag har haft 2 riktigt sjukt roliga veckor allt började förrförra tisdagen med vissa bravader tillsammans med en av mina fawo tjejer. de blev en jäkla rolig fortsättning på onsdagen då nästan hela personalstyrkan på alpha va ute och gjorde birgers osäkert. förljt av en relativ lugn fredagt jobbade ute på lördagen och va död på söndagen. sen blev de helt plötsligt onsdag igen, jag och björn bestämde oss för att alla hjärtans dag måste man ju fira me den man gillar och eftersom jag gillar hof så blev vårat mål birgers. ganska mycke folk faktiskt och vi hade en trevlig kväll. I fredags bestämde jag mig för att vara ansvarsfull så jag somnade tidigt och va bara hemma.
lördagen va platsen bästamd hos kalla kl 19. En sönderstressad tess dök upp 21 ich och hade missat hela melodifestivalen men lika glad va jag för de en riktigt rolig kväll på birgers men aningen lite för mycke folk.
För att tränga bort att de e söndag fokuserar jag  mina tankar på att bibbi e lideig hela nästa vecka och de brukar betyda att jag har en sjukt rolig vecka framför mig plus att min syster kommer på besök så de kanske inte blir så tokigt i alla fall.
tjillivippen

RSS 2.0