hejhopp

efter att ha njutigt av en väldigt behaglig ledig dag sitter jag nu framför denna burk och tänkte komponera ihop ett snabbt blogginlägg.som sagt har jag varit ledig idag och tusan va skönt de har varit, jag och sandra bestämde redan igår att vi skulle gå ut å gå lång promenad, efter att ha gått en extremt lång promenad på 25 minuter bestämde vi oss för att de va lunchdax. efter en smarrig macka på latte begav vi oss hem till sandra och hennes toksköna soffa ett gäng sex and the city avsnitt och en jävla massa löka och så va snart denna dag även slut.
nu ska vi bege oss hem till kicki och spela lite spel men de blir inte allt för långvarit eftersom dom härliga morgon passen dumt nog ska börja imrogon/inatt!!!

de va allt tack å hej

(fattar ni hur mycke intressant som händer i mitt liv eller?? )

.....

2

.....

....

2007 de underbara året

Har desvärre börjat rätt skit dåligt jag har börjat året med att må illa vara trött och vågvis riktigt grinig.
men eftersom de alltid e bra att börja med nya saker och vanor på måndagar har jag bestämt mig för att idag e en bra dag. illamåendet vet jag inte riktigt hur jag ska lösa farbror doktor kanske kan fixa de. tröttheten försöker jag bota med att sova varje lediga minut, grinigheten har gått över av sig självt, så då e ju två av tre saker lösta kan ju icke bli bättre.
idag har jag spenderat lite tid med sara vilket inebär att även söta lilla liza har varit med så dagen har beståt av lite lek med mamma och bäbis katt, björnen sover leken. (tusan va mycke smidigare man va när man va liten såg ut som en strandad val när jag skulle springa upp och jaga liza) sjungit lite bland annat liten tomte tittar ut och mamma haj. med andra ord har jag fått all träning man behöver för en dag.
Efter detta nöjje begav jag mig vidare ut i regnet blev uppbjuden på en kopp kaffe men de slutade med att jag istället fick hjälpa till att mosa ner en plastgran i dennes ursprungliga förpackning. konstigt nog hade granen växt lite för mycket och fick inte riktigt plats, men med lite tejp fixar man allt, en annan sak som e rätt konstig är att när jag försökte plocka isär den började den barra fram med damsugaren och inte ett spår av julen finns kvar. så nu har jag både som sagt fått träning för dagen plus att jag ahr varit till någons nytta också.
dags att sluta prata strunt
tjing tjing

2006


Här kommer lite komentarer som har kläckts under 2006


Regel nr två Jag hr aldrig hänt så då behövs de ingen regel nr tre. kicki på fyllan när han ska förklara dom tre gyllene reglerna för sandra en fin sommar dag i hamnen
Jag vägrade att dusha då vet jag att jag får va i fred någon om hur man kommit undan att ligga med sin kille när vederbörande inte var speciellt sugen.
De e ingen fara den har alltid funnits där, om en bula som absolut inte alltid hade funnits där han ville  bara lugna ner mig lite.
Va fan jag vill ju ligga (10 minuter sneare) men va fan om jag inte får ligga då ska jag fan hångla (5 minuter sneare) VA fan om jag inte får hångla då ska jag fan i mig ha en pizza. vem som har kläckt dessa komentarer tänker jag inte berätta de ni får veta e att de faktiskt inte var jag.
-HUR FICK NI TAG I KRÄFTERNA OM NI INTE ANVÄNDE BÅTEN????  
- VI HITTADE DOM PÅ STIGEN  DOM VAR UTE OCH GICK  SIN KVÄLLSPROMENAD

pontus haggan och fredrick försöker övertala mig om att dom absolut inte tagit båten och fiskat kräktor mitt i natten dyng fulla.

jag sitter här och garvar åt typ en miljon andra komentarer men kan inte riktigt formulera dom eftersom de behövs olika dialekter och sen behöver man nog varit där för att tycka de e kul  så de va de.
nu tänker jag röka en cigg sen kanske jag orkar uppdatera lite fler roliga saker som hände under 2006

TJING TJING





nu har de varit nyår både en och två gånger

I lördags bestämde vi oss för att gå ut och äta en bit frukost på kvällskvisten, fika var platsen sällskapet var trevligt.
Till frukost blev de då kvällens tips och de smakade kanon, en och annan lille skutt eller vad de nu var hann också intas, kvällen fortsatte mot birger där de snart blev dags för att fira tolv slaget ett par glas skumpa och denna nyårs dag var gjord.
Vaknade till liv på söndags morgonen och inser ta mig tusan att de e nyårs afton idag igen, (vilket inte kunde firas allt för mycket eftersom min arbetsdag måndag började 05.00)
Men middag hemma hos sandra och haggan blev de allt kan tyvärr inte berätta exakt vad vi åt aldeles för många konstiga ord men jag vet att de var en förrätt med sallas lufttorkad skinka osv. huvudrätten bestod av lax samt örtrisotto. efterätten var ju så klart höjdpunkten med glaaaaaaasss och kan de ha varit kiwi och hallon sallad, gott var de i alla fall.
efter detta va festen igång några omgångar buzz, en trevlig fråge quiz och en jäkla massa sing star senare var de faktiskt dax att bege mig mot kossan  där jag snart skulle bli upphämtad.
utvilad efter nattens alla timmars sömn var vi därefter påväg mot flygplatsen. dax för favorit sysslan kl 5 på nyårsdagsmorgonen nämligen inventering, motligt roande att räkna ölflasker uppskatta kilon på apelsiner och så vidare, men dagen bara flög förbi och vips försvann tisdagen oxå helt plötsligt e de onsdag och jag sitter nu i pontus soffa och umgås med honom och jennifer.
 helt klart en lyckad start på de nya året.
förövrigt har jag ju hittat på ett par nyårslöften som jag så snabbt som möjligt tänkte bryta de första va att sluta var bitter, de funkade absolut inte har varit så stört tjurig idag.
de andra är att jag ska ta tag i mitt liv och innan 2007 är slut ska jag veta vad jag vill göra vilket jag verkligen hoppas jag kommer att lyckas med. 
men skit i de nu nu tänker jag vara social.

tjing  


RSS 2.0