sweeet

Har spenderat dom lediga dagarna på bästa sättet hann med rätt mycke .
-Hälsat på min mamma och den lilla
-Träffat sofia, mina, camilla och nicole
-Träffat mia och fikat
-Vart och hälsat på min moster och kusin
-haft buss dejt med Sandra (går tydligen inga tåg)
-Fikat med snadra sandra therese och hennes mamma
-Haft spelkväll hos björns mamma
-Bokat resa 19e bär de iväg
-Fikat med sandra
-Besökt systembolaget
-Träffat jennie
-Vart hemma och vänt
-Ätit suchi

så nu kan jag chilla en vecka eller två ;)
Ska dricka lite vin nu chip chip


sjukt trist

mms funktionen fungerar igen dock lite halv kackigt skickade nämligen två bilder i lördags förutom den som syns här fanns de en fin bild på en aningen dyng rak däckad person känns lite som hela inlägget förlorade påängen när de inte kom med men men då vet jag att jag måste skicka två mms till nästa gång..


En dag som denna har jag haft fullt upp, Vaknade i more pigg som en lärka och stel som en vandrande pinne hade självklart lyckats somna i soffan till beck å de e ju typiskt att man ska somna i den lilla soffan och även om jag inte e så vidare lång va soffan mindre, efter att ha rätat ut mig själv va de dags att kvista till jobbet.
Några timmar senare va de dax att gå därifrån, blev uppbjuden på en kaffe hos fröken skantze ilade sen hem för att packa ner de nödvändigaste och upptäcker självklart att mitt smink e kvar hos jennifer efter en rad svordommar på diverse språk kom jag fram till att de inte va hela världen enda tills jag kollade mig själv i spgeln ennu flera fula ord ramlade fort ur min mun, de e konstigt vad många sådana man kan.
Tog en fika med elin och stegade sedan mot tåget.. 
åå roligare en så blöir et inte en dag som denna imorgon däremot då händer det grejjer :)

chipp


de e ju alltid roligt med fest d

0-7fbdaf9d42f3e8ed15e2b1d05ab6170e.png

Kolla varifrån!

de e ju alltid roligt med fest dock vet jag inte om jag skulle vilja vara däckad redan nu ;-)


å så va de dags

Började stirra i tacket runt halv ett igår natt, klockan halv 5 va jag fortfarande vaken den där jävla john blund å jag har hamnat en smula på fel kant med varandra.
Då klockan ringde 06.05 ville jag inte röra på mig inte heller när den ringde igen 06.10, 06.16, 06.20 till slut 06.25 rullade jag ur sängen med många suck å stön, att jag aldrig kan lära mig att gå upp när klockan ringer så jag slipper sressa ihjäl mig. 
Pigg som en lärka och stylad till tusen dök jag upp på jobbet 5 i 7, pigg och stylad va väl kanska å ta i såg mer ut som ett självgående lik och mitt leende va mer ett stelt streck på grund av att de e snor kallt ute vid den tiden på dyngnet.. 
Jag blev på ennu bättre humör när jag kom på att jag hade 600 kilo potatis att kasta upp lite lätt, blev genast på bättre humör när jag upptäckte att  det bara hade kommit 350.....
Vipps sa de och klockan flög förbi skrattade ihjäl mig dom sista två timmarna åt diverse roliga saker vi hittade på, kommer sakna min vapendragare som slutar om en vecka han e så påhittig vad de gäller att jävlas med vår chef :)
Efter detta blev de den dagliga jawan på kaffehuset, med två idiotas som har jobbat morgon fortsatte jag skratta ihjäl mig, ska slänga mig in i disskutionerna igen just nu hör jag inte riktigt vad vi disskuterar eftersom dom pratar i mun på varandra samtidigt som dom skrattar 

chiip 

RSS 2.0