...

När jag slog upp ögonen imorse var förvirringen ett fakum..
Satt mig upp i sängen och funderade över vart jag va, en kvart senare när även hjärnan hade kvicknt till insåg jag att jag inte hade blivit bortrövad utan att jag helt enkelt bara var hemma i MIN egen säng.
Har spenderat dom senaste 16 dagarna på resande fot..
Resan började den söndagen den 1/9 vaknade med något som kan kallas en jävla baksmälla (hade firat min födelsedag dagen innan) Eftersom vi inte skulle flyga för ens runt 23 hade jag massor med tid att slå ihjäl den gick åt att äta frukost, må pyton, ducsha, må sämra, gå till tellus, kräkas upp frukosten (tål fortfarande inte gluten), fika på stan, handla nödvändigheter, gå hem och göra ett seriöst försök till att packa (de gick sådär)..

Nu till resan eftersom jag och mitt ressällskap (sandra) e så fruktansvärt strukturerade och e två klippor på¨planering så hade vi bestämt att åka ryanair buss upp till stockholm och sen arlanda express ut till flygplatsen, drog ut till skavsta lite på måfå, bussen gick efter fem minuter gick av i stockholm ner till arlanda express den gick efter 6 minuter, framma hur smidigt som helst, därmed hävdar jag att planering e överskattat..
Satt på ett flyg i 11 timmar, sov lite, läste en del, störde mig på grannen, sov lite till och till sist landade i thailand.
Vi började me att bo på ett mycket tjusigt rum i krabi city därifrån drog vi till aonang spenderade 5 dagar i en halvförfallen hydda, i hyddan ingick det även ett gäng geccos en myr farm och ett odjur på taket.
Bestämmde oss för en båt trip till patong där blev vi kvar e 7 dagar.
Efter att ha spenderat första natten 5 skit branta trappor upp i ett rum utan syre med en sunkig fläkt som fäktade i hela rummet förutom där sängarna stod bytte vi upp oss till ett hotllrum som vi spenderade 6 härliga nätter på.
I patong va de lite mer drag och redan första kvällen testade vi på de här med fest, som vanligt e vi mästare på att dricka drinkar och dansa i flera timmar så vi övade faktiskt ett par gånger till under veckan :)
Förutom drinkar och dansa disco hann vi med en hel del strand häng mycket god mat och en hel del Singha. Sandra e numera öldrickare hon har varit en välldigt duktig elev de slutade till och med att hon tyckte de va helt okey :)
Åkte vidare på en båtur med 500 galna kineser till phi phi, snorklade lite chillade och hade de allmänt lugnt.
Helt plötsligt var de söndag och de va dax att åka tillbaka till aonang för att dagen efter ta en taxi till flygplatsen..

Det har varirt en grymt sköön resa och jag längtar redan till nästa äventyr :)



Over and out




RSS 2.0