fredag är det samma som fest

Eller inte för jag och mattias har faktiskt bestämt oss för att traska iväg och gå på bio.
vet inte riktigt vad vi ska se men men de blir säkert väldigt bra.
Vill bara berätta för er alla att mitt öga har uppnått sin sjunde nyans nu men de börjar sakta med säkert försvinna, bara de att under tiden så stramar det rätt bra och den där bulan som ioförsig alltid har funnits där gör aningen ont men de som inte dödar de härdar eller hur de nu va.
Vill även tillägga att en av mina kära vänner sa följande replik (utan att tycka de minsta synd om mig) fy fan va oruttinerat. denna berättade sedan att vederbörande aldrig hade åkt på däng även fast människan e bland dom drygaste i världshistorien, hur e de då möjligt att en söt och charmerande tjej som jag råkar ut för detta e de någon som kan berätta de för mig.
Nu hinner jag inte skriva klart heller så fortsättning följer

Julafton och blåklocka

tänkte öppna med att säga grattis till Kalle som blir gammal idag.
Men nu ska vi prata om Julfirande istället jag e helt slut körd efter denne jul precis som efter alla andra jular. trevligt var de i alla fall massvis god mat massvis med folk och en jäkla massa julklappar. Kvällen slutade runt tolv snåret och två minuter över sov jag som en stock.
sen var de helt plötsligt juldag och jag trodde jag skulle jobba morgon men hade fattat fel jobbade kväll så även jag kunde gå ut som resterande nyköpings befolkning gjorde.
 jag och linda blev aningen överserverade men vi hade roligt, mindre roligt blev det efter att jag fridfullt satt och pratade med en nyfunnen vän på toaletten, kom det in en mindra glad tjej som jag aldrig har sett förut och började härja lite med mig jag som inte riktigt förstod vad hon sa vad hon ville eller vad hennes påhopp hade med mig att göra. efter en jävla massa ord tugg (jag skrattade mest) så säger hon de fina ordet du e ju en jävla h... Jag som då har tröttnat kontrar med min standard replik. Du kan vara en och använder samma ord på slutet som hon, vilket jag idag ångrar en aning på sidan av mitt högra öga kan man nämligen urskilja en anorlunda färg typ blå svart och gul på samma gång , om jag tar mig själv i bakhuvet jag jag känna en bula (men angela den kanske alltid har varit där precis som din)  med andra ord drog den här tjejen till mig och de rätt ordentligt. Nu till påängen i vanliga fall hade jag blivit galen och självfallet slagit tillbaka men icke då jag gick upp hämtade min jäcka och gick hem. Ioförsig utan att säga att jag drog till någon.
De som e lite sådär e att jag vet fortfarande inte vem den här tjejen är eller varför hon va så arg men men kankse ska ta på mig hjälm nästa gång jag går ut.
nu orkar jag inte skriva mer tjing

tudiluuu

har haft snart 4 helt underbara lediga dagar och jag e utvilad och känner mig som en ny människa.
Japp ungefär så skulle detta inlägg kunnat gbörja men de e
nda som e snat i den meningen e väl att jag faktiskt har haft riktigt trevligt i lördags var vi som sagt hemma hos sandra och haggan och körde sing star vilket var väldigt trevlig var en anning av efter fredagens bravader men de gick bra endå. i söndags sov jag bort halva dagen och spenderade resten med cajsa på olearys vilket både inehöll mycket allvarliga disskutioner samt en jävla massa mindre allvarliga en jä'vla massa skratt blev de i alla fall. Måndagen började med en tripp på stan med kalle sen vidare till den berömda massösen och tro de eller ej inte fan gjorde de mindre ont den här gången.
efter detta begav jag mig för att träffa camilla en lång och mycket trevlig fika på coffe house.
Kvällen spenderade jhag med franzi och så roligt har jag nog inte haft på länge, de blev en sen kväll och vi ramlade väl hemmåt runt 1. Idag är jag och hälsar på min familj har klarat av mamma och lilla syster nu e de ju bara typ 123 pers kvar att träffa ;)
som vanligt när jag e hos min kära mamma så e det mat dax så tjing tjing

god kväll

Efter nytt värdsrekord i alcoholintag igår kväll så mådde jag sådär när jag vaknade imorse.
Klockan 01.00 tyckte vi nämligen att de var smart att ta en taxi till vip, jag hade då intagit hela ett glas vin och var helt klar i huvudet, men efter att ha gått in på vip där vi möts av ett hav av dansande 18 och uppåt åringar så blev det ett bar häng som resulterade i ett par drinkar ett par shots ett par smice (hur man definerar ett par e upp till var och en) Efterfest var ju ett måste då vi bara hann vara ute 1 timme, någon slags smaksatt vodka, roses, funlight och gamalt soda vatten skit smarrigt vart de.
efter den drinken var jag den roligaste efterfest deltagaren och gick och la mig, vaknade imorse (läs 12) och trodde jag hade blivit överkörd av en långtradare, men de hade ju som tur va inte hänt. Fräshade till mig lite (såg fortfarande ut som skit) och kvistade ner och handlade lite mc mat. Och vipps så var man ju människa igen lika bedårande och vacker som alltid, begav mig ner på stan och tog en fika med min nya vän sofia. de va riktigt trevligt jag har bara en svag känsla av att jag mest yrade (av nån underlig anledning)
Dagen fortsatte och jag gick hem till min lägenhet och upptäkte att städa vore på tiden, men som tur va fanns de ingen tid för d. För klockan 7 hade jag lovat att infinna mig hemma hos sandra och haggan 19.35 var jag på plats vilket e väldigt bra gjort för att vara tess. då bjöds det på mat och öl mycket trevligt. sitter fortfarnde kvar här och lyssnar på när pontus och tobbe sjunger Smells like teen spirit, Sing star e ett roligt spel ska ni veta.
Och roligare en såhär blir inte detta inlägg så jag säger tjillivippen


och så lyckas vi igen

skrev självklart ett riktigt intressant inlägg precis och vipps så var de borta grrrr.
så nu kommer min berättelse att förbli opublicerad tjing tjing

hej hopp

Sitter hemma hos sandra å haggan och njuter av  min lediga dag, snadra har somnat i soffan och andreas spelar Final Fantasy.
har inte haft så mycket spänning i mitt liv dom senaste dagarna har nämligen jobbat morgon och av någon konstig anledning orkar man inte göra så speciellt mycket efter dom passen, men i måndags begav jag mig till rygg och led kliniken för att få lite massage sist jag var där så bestämde jag mig för att adrig gå tillbaka för att de gjorde så ont, men den smärtan hade jag visst glömt bort.
Upp och hoppa på britsen och kom för en svag sekund ihåg  varför jag aldrig mer skulle gå dit, slog snabbt bort tankarna och tänkte att värre kan de inte bli. jag skulle ha hållt käften i mitt tänkande för de va ta mig fan de värsta jag har varit med om. så jävla stööört ont, han som masserade mig förstod nån hur ont det gjorde efter att ha kallat mig hård som marmor och ett renoveringsobjekt. dum som jag är har jag självklart bokat in mig på en ny tid, men jag försöker övertala mig själv om att nästa gång blir de bättre.
de va allt för idag....


god kväll

har haft en väldigt spännande dag efter att ha blivit utelåst ur mitt hem igår kvistade jag ner till stan i mina snygga svarta tajts och kalles svarta t-shirt för de gick ju inte att gå i samma klänning/tröjja som jag hade dagen innan, kände mig mindre snygg och möts av hela nyköping ute på julmarknad tro de e eller ej jag gick snabbt in på närmaste bakgata, styrde mina steg hem till angela där jag bytte till en mer smakfull klädsel. Sen var det dags för tomte jakt jag hittade direkt fyra klättrande tomtar på stora hotellet men det räknades tydligen inte för dom var inte riktiga. Väl framme på torget hittade vi tomten men till en större besvikelse ¨något amatör likt uppträdande av en tomte en pepparkastant och ett gäng nissar. vidare gick vi på en stor fin skylt stod det julmarknad och vi var inte sena att gå ditåt, hela tre stånd med bland annat en kyckling gjord av korg, komentaren som kom från nathalie var följande gud vilken rolig marknad med en viss ironi. Tillbaka till torget för att äta langos viket var en av dom svåraste sakerna att äte ofentligt dom kladade droppade och var almmänt jobbiga, men gott var de. Sen blev de en fika på latte me sandrorna mia och simon.
Men nu till höjd punkten, idag har jag sett de bästa programet någonsin anki och pytte så stört skön anka nathalie fick finnt säga till mig att sluta skratta för att av nån konstig anledning hörde hon inte om jag skrattade. i vilket fall anki e min nya idol så från och med nu e de en av mina nya rutiner söndagar klockan 6 sweet. de va allt tjillivippen


   anki

RSS 2.0