flytt, kaos å en kass rygg

Bilderna som e utlovade i föregående inlägg e på väg! ( så småningom i alla fall)

Har dock hunnit med något så spännande som att flytta, de blev lite smått rörigt vill jag lova.
Det började med att vi skulle få flytta in förra onsdagen men så blev inte riktigt läget vi fick börja flytta in saker på torsdagen, dock bara i kök å sovrum då golvet i vardagsrummet inte skulle bli klart förens på måndag.
På fredagen kom min kära mamma ner och skulle hjälpa mig att flytta allt utom de stora möblerna som skulle flyttas på måndagen.
Efter att ha släpat ner alla jävla kartonger man samlar på sig för säkerligen 700 trappsteg mådde jag sådär (kan haft någe med alcoholintaget på torsdagen men tror de va trapporna)  körde två lass i bilen och kom fram till den briljanta iden att vi skulle hyra ett släp så vi kunde åka å kasta all skit.
Vi fick en mindre lastbil som jag knappt kom upp i, off we go å ner med all skit.
Väl framme vi den förbannade soppstationen va vi självklart 16 minuter sena, va helt säker på att dom stängde 7 men så va inte fallet.
De va ju bara att åka till nya lägenheten å bära ner all skit i källaren!  800 spänn fattigare å till ingen jävla nytta alls.
På måndagen flöt flytten på aldeles utmärkt.. men nu kommer vi till det som e de värsta med denna förbannade flytt,
i måndags så upptäckte jag att jag hade kvar en säck med kläder jag skulle kasta tänkte inte mer på det tills i onsdags när det gick upp ett ljus, om jag nu har en säck jag skulle kasta har jag då kastat fel säck????
Med paniken stigande sliter jag upp varenda säck för att konstatera att visst fan e så läget!!!
IDIOTEN tess har lyckats kasta säcken med ALLA min jeans!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i början tog ja det rätt bra å försökte skämta bort det men blir lite mer ledsen för varje dag när jag tänker på det å så fort nån nämner kasta eller jeans e mina bittra komentarer på plats. 
Men jag får väl glädjas åt det lilla, nu har jag ju kvar mina älskade spendrupströjjor ett gäng alpha skjortor en hög nätlinnen (ja de va faktiskt inne 2001) å lite annat crap.
Vill bara säga att jag tycker den här flytten va helt underbar,
Som om inte de skulle räcka så har jag även pajjat ryggen riktigt illa på kuppen de gör så sjukligt ont, försökte mig på ett kiropraktor besök idag men de blev inga knak de va aldeles för mycke muskelknutar och inflammationer så nu e de bara till att knarka värktablleter.... sprit funkar rätt bra de med har jag hört..
känner att de här inlägget blev lika bittert som vanligt men de e precis så jag e nu BF ffs
Ser i alla fall fram emot morgondagen då det vankas bröllop de kanse kan få mig på bätte humör..

over and out

sommar 2009

Har varit sådär dyng dålig på att uppdatera nu igen, men har haft så mycke annat spännande för mig.
Sommaren har flugit förbi!
Vi böjade den med välldigt mycke häng på tellus by the å ända fram tills de som vanligt i nyköping va några idioter som brände ner stället som va något att gå till..
Det e riktigt tragiskt att se att så fort det dyker upp en ny krog i nyköping så brinner den när det går som bäst....
Men nog om det....
Eftersom jag började på lidl i oktober så hade jag inte direkt många semesterdagar kvra efter vårens små trippar så jag har fakktiskt jobbat hela sommaren.
Men för att kompensera detta sympati firade jag semester med sandra, de va tre helt sjukt galna veckor å kan väl medge att jag va lite halv seg när de va dags att "börja" jobba igen. (men det är ju bara sommar en gång om året.)

Tänker inte berätta om allt roligt vi hade för oss för ingen kommer orka läsa allt. ska se till å ladda upp lite bilder så man kan se hur kul vi har haft det :)

over and out

det krävs skills för att kunna åka

0-478826d7e458df91623e70b05fac93d3.png

det krävs skills för att kunna åka longboard i klackar


matkoma

0-2da831a6568afd4482f67cdffb881ef7.png

matkoma


RSS 2.0