....

De e bara att inse att efter ennu en match har blivit avbruten pågrund av bengaliska eldar och stormningsförsök e dessa baje supportrar bara ute efter att förstöra...

http://www.hammarbyfotboll.se/se/aktuellt/artiklar/?articleid=34684


Bengaler är förbjudet på läktarna och straffas med böter de vet vi alla, endå så tänds det fortfarnde flera 100 bara på söderstadion under en säsong.
Även på borta matcherna så tänds de flitigt senast mot malmö när vi förlorade med 3-1 tändes närmare 30 bengaler vilket riskerade att kosta upp mot 25000.
Sen va dom fick för böter i slutändan har jag ingen aning om, men förstå hur mycke pengar som kastas i sjön som istället skulle kunna användas till bla nyförverv..
Attt de  e stökigt på läktarna e ju inte direkt en nyhet, men att folk komenterar på fk att man e dum i huvudet om man ställer sig med barn i klacken e ju helt sinnes sjukt..
Hur fan kan de gå så jävla illa visst att de blir lite gap å skrik men ffs man ska väl kunna gå på en match utran att få något kastat i skallen eller halvt uppeldad av en bengal..
Tycker detta e sjukt tragiskt för jag som vill se en match för att dom som spelar i de laget jag håller på ska få visa att dom visst platsar i allsvenskan å inte att dom ska behöva vara rädda för att gå "för" nära sidlinjerna..
Kan dock förstå att man blir upprörd över att bajen spelar så pass dåligt som dom gör, jag blir oxå upprörd och ledsen men jag bestraffar inte laget genom att se till att dom får lite saftiga böter för de, och dom spelar ju inte direkt bättre när dom hela tiden måste oroa sig över vad deras fans nu ska ställa till med.

Önskar bara att *** skulle ställa upp för sitt laga och se till att dom som inte har ett intressa att se oss kvar i allsvenskan, heller inte visar sig på södra stå......


Så jag med glädje kan ställa mig i klacken och få höra

Gröna och vita, hjärtan som glöder
Systrar och bröder, kommer från Söder
Stäm upp i sången, sjung nu för Bajen
Va med och hoppa, hoppa för Bajen
Hammarby, Hammarby..........


ett upprört over and out

Igår firade jag ledig dag.

Började firandet med att träffa upp sandra för en lunch, vilket fortsatte i en kaffe eller sju..
Kalle kom och gjorde oss sällskap vilket självklart resulterade i en hel del skratt åt diverse sjuka saker...
Sprang sedan runt halva stan för att hitta en socker ströare eller socker p.... som jag gick omkring och moget skrek att de faktiskt heter, efter ha letat överallt bestämmde vi oss för att den för 25 pix på confetti (eller glitter som de heter enligt kalle) va mer prisvärd en den för 200 spänn på servera..
Tog en sväng hem till mig för att hämta upp en box vin och sambon, som dock hade lite problem att röra sig då stackars liten hade sträckt ryggen de gick ioförsig frammåt men väldans sakta snigelfart rakt av vill jag lova..
Sushi va nästa misson å vipps satt vi i sandras soffa å åt onsdags sushi (helt fel dag men men)
Efter sushin bjöds de på tee och till teet fick man vin wiiee :)
Ett par glas senare satt vi och gick igenom kort från dom senaste åren, många skratt senare övertalade sandra mig att tellus faktiskt e kul..
Svårövertalad som jag e försvann jag in i hennes garderob för att gå ut i lite mer passande kläder än innan..
Å självklart va tellus roligt som vanligt sen e de ju ett pluss att sandra bor nära, nu när jag har bestämmt mig att andra sidan stan e den roliga sidan...
Vaknade på tok för tidigt vilket verkar va ett återkommande problem jag har..
Slöa slöade å slöade enda tills jag faktiskt va tvungen att gå till jobbet...
Vart riktigt glad för precis när jag började kom min fawo tant jag  fick en sjukt stor kram och dom tillhörande nypen i kinderna hon e så söt (även fast hon e rynkig)
Därefter va de mest bara spåån som alltid :)
Sandra kom å mötte upp mig efter jobbet för en liten promenix.
Vi börja vandra lite varpå vi möter the creapyy guy (han me fluffhåret som alltid e dyng packad eller sitter på kaffehuset) å börjar svamla..
-ursäkta får jag fråga en sak??
-Ja (me viss tveksamhet i rösten)
-alltså jag vet att ni har pojkvänner och så men jag respekterar verkligen er
-ehhh
-Ja alltså verkligen jag respekterar er och gör nån form av tummen upp
- aa tack hmm
Därefter älgar vi därifrån ganska snabbt.
JAg undrar dock två saker vad han igentligen ville fråga
Åå vilka våra killar e?? skulle va bra å veta ;)
Vi va tvugna att lätta upp stämmningen lite eftre psykot så vi lekte ett tag i gripsholmsparken, efter att ha blivit lite lätt yra i karusellen fortsatte vi vandra runt stan i cirklar.
Efter två timmars sjukt inteligenta disskutioner bestämmde vi oss för att donken vore gott..
Där sitter vi i lugn och roo å äter dåå kommer nästa prackt CP
De glider gärna fram en snubbe med en paj i handen och säger, ursäkta jag bjuder på den här och ger pajen till sandra, sandra ser sjukt förvånad ut och säger jaha ja tack..
snubben drar bort till sitt gäng åå jag utbrister en PAJ varför just en PAJ..
Mer en så va de liksom inte hej du här får du en paj ingen förklaring inget mer förutom ett gäng som satt å glodde som fåån..
Eftersom de va lite creepy slängde vi oss in i bilen utan eftermaten cigg, åkte genast hem till mig för att få kunna disskutera situationen högt och även få skratta ihjäl sig lite..
Vill även tillägga att snadran inte åt pajjen...
Med andra ord ett konstigt avslut på denna dag..
Väntar med spänning på vad morgondagen har att erbjuda!!

såå over and out

Dagens nyhet

Längre väntan på ambulansen, desto mer risk att folk med hjärtstillestånd dör.

nooooo shiit sherlock.


Måndagar borde helt klart förbjudas..

Vaknade upp på tok för tidigt av att min sambo gick till skolan, ville inget hellre än attt somna vilket jälvklart gick kepprätt åt hvete..

Så istället gjorde jag följande:
Surfade runt ett tag, kollade på dålig tv, surfade lite till, övervägde att få i mig föda, orkade inte resa på mig, kollade på xena (som e bland de sämsta i tvs historia), tog mig upp från sängen, duchade å klädde på mig, struntade i föda, gick till stan, träffade björn, gick till jobbet, fixade föda, jobbade, gick hem, gick till anders, kollade på Färjan, gick hem, gick ut till bänk hänget, rökte 20 cigg å drack 3 koppar te, gick hem.

Måste säga att min dag känns väldigt givande å nödvändig..
Tänker nog spendera mina lediga dagar med ungefär likadant schema
så roligare en såhär blir de inte, uppdaterar nästa gång när jag faktiskt har något att skriva om...

over and out

....

Har skriv kramp......

tisdags sushi!!

Måndagar brukar i vanliga fall innebära sushi och film, de har varit en ståenda vecko rutin ett tag nu.
Men eftersom björn bestämmde sig för att fylla år i måndags så blev de ingen sushi... :( 
Så igår efter att ha jobbat, hunnit med en fika på stan och gjort timmarna på tellus begav vi oss mot Kohiro, där dom förövrigt har sjukt gullig personal och gryym sushi.
Till Sushin vankades de 2 1/2 men vilket e typ den bästa serien i världen (enligt oss) och vips så va de sushi måndag på en tisdag.. 
Eftersom jag jobbar morgonvecka gick jag i dag upp sjukligt tidigt (läs halv7) för att lunka till jobbet, gick ut me spik rakt hår och kom fram med nåt halvsvall, känns mycket givande att spendera massa tid på att platta skiten när de endå bara blir lockigt av minsta lilla fuktighet i luften,,
Jobbdagen har flugit förbi och klockan 3 blev de ficka med Jojo, massvis med ljug senare gick jag och cissi för att fixa internet å sånt hos christine sjukt bra service där :) 
De blev mycke dravell och yrande men vi löste nog de ganska bra.. Sen begav vi oss till Tellus för att fixa de sista timmarna och nu sitter vi hemma och har fått sandra på besök.
De ska avnjutas räkor och ett par glas vin å vem ve vi kanske hamnar en sväng på Tellus de e ju endå lill lördag :)
De va allt för idag....


over and out


fotboll...

Började denna måndag med att försova mig, som tur va har jag en mycke snäll chef som hämtade upp mig så jag slapp bli försenad.. de e personalvård det :) 

Hade en mycke spännande dag på jobbet med möjligtvis några för många skratt, den flög dock förbi å efteråt gick jag å franci ner på stan för en fika.
Björn kom ner och gjorde oss sällskap på sin stora dag de e nämligen idag han blir närmare 30 än 25...
Detta firades senare med tårta å öl, medans ölen endå va framme va vi ju bara tvungna att se på fotbollen, vilket e precis vad detta inlägg kommer att handla om (så alla ni som tycker fotboll e onödigt o sjukt ointressant kan ju ta å sluta läsa nu)

Vi ska alltså prata allsvenskan.....
Behöver väl inte säga mer en att de laget jag supportar ligger på 14e plats vilket allstå e så gott som ner kickad till superettan, vilket betyder samma som att bli hängd i galjbacken...
.
Idag va de dock inte hammarby vi spannade in utan djurgården som faktiskt fick till 1-0 målet och spelade hyffsad korpfotboll de första 35 min..............

Därefter gör klant fan Touray ett misstag som på sista tiden känns som lite väl upprepat han går ut på en hög boll och Ofere hoppar högst nickar in 1-1 målet hmm vilken idiot, typ 30 in i andra e de hans tur igen han skjuter ett skott som vilken smidig fotbollsmålvakt som helst SKA ta, men jätten Touray å hans smidighet går inte hand i hand.. skulle slå mig själv med något hårt om jag va lika kass på mitt jobb..

Sen kommer det allt mer patetiska inom allsvensk fotboll "supportrarna" som tycker att efter att Kruys provoserar fram lite plastflask kastning och får till följd en skalle av Janne att de e frid och fröjd att knalla in på plan (gillar även säkerhetspersonalens blixtsnabba reaktionsförmåga som lät de vandra fritt ute på plan i närmare minuten.
Självklart blir matchen avblåst men börjar snart spelas igen..
Hmm varför förstöra på detta sett.. nu vet man inte vilka följderna blir, men inte fan kommer dom få 3 påängs avdrag som bajen fick 2006 visst de va lite mer av en stormning ;) men supportrar på plan som supportrar på plan... eller har jag fel 

Överlag måste jag väl säga att allsvenskfotboll e ruggigt dålig, bara man ser till skytteliegn där Hysen ligger 1a med hela 12 mål.. 12 mål what the craaap....Sen att AIK gick upp till serie ledning med hela 44 påäng idag gör väl ingen gladare....
hmm ska nog börja kolla på curling istället de va nog allt som jag orkar skriva i ett och samma inlägg så nu blir de horisontell ställning för min del...

over and out

...

Vaknade till liv efter 4 missade samtal och berättade för sandra att jag e en tråkig männsika som tänker stanna kvar i fosterställning i min säng, åå tro mig de gjorde jag.
Vaknade med ett ryck och insåg att jag inte hade ställt någon klocka för att gå upp å jobba.
halv blind av allt grus i ögonen letade jag fram min mobil 14 missade samtal.
Det knöt sig rätt hårt i magen å jag va helt säker på att de hade brunnit igen som tur va så va det bara party sugna människor som hade terroriserat min mobil så jag kunde med en halv hjärtattack se efter om jag hade försovit mig eller inte.....
Klockan visade bara kvart i sju så de va ju lugna gatan fick ju sova en hel timme till..
Väl när de va dags att stiga upp kände jag att min ryggvärk hade förflyttat sig upp i nacken, de va totalt omöjligt att vrida huvudet åt vänster därav har jag gåt omkring som ett mongo hela dagen och varit mycket effektiv..
Efter att ha pinat mig igenom jobbdagen fick jag äran att laga mat till mig anders å kocken.
Konstigt att man får laga mat till två kockar, men va säger man.. man ska inte blanda ihop jobb å fritid :)

E nu hemkommen och har planer på att somna, börjar jobba olagligt tidigt imorgon redan klockan 6...
Blir lika förbannad varje måndag över idoit fan som kom på att vi ska börja en timme tidigare då!
Å varje måndag kommer jag på att idiot fan va JAG.... vet inte riktigt hur jag tänkte men led säkerligen av nån hemsk sjukdom vid tillfället..

så nu säger jag godnatt

over and out

woohoo

Har precis kommit hem från ett härligt 11 timmars pass..
De har fungerat förvånandsvärt bra, även fast jag sov sisådär 45 min i natt.
Började dock dagen med att slå till mig själv när jag skulle öppna en kartong, så hande och en bit kartong attackerade mitt stackars öga, ögat svullnade upp blev illrött å helt oanvändbart, de tog nog halva dagen att få tillbaka synen, men som tur va har man ju två ögon :)

Nu har jag planer på att sova några timmar så jag orkar med en sväng om på tellus..

Måste även säga att efter ombyggnaden vart de helt sjukt snyggt, så om ni inte har haft vägarna förbi så e det deffenitivt värt ett besök..

over and out

Fredag

Kom in på jobet vid 2 å möts av 3 kassor som har lagt av 1 som ligger ofline å 1 som fungerar *suck*
Köerna va enorma och dom två halv dugliga kassorna gick varma.
Eftrer att en hemskt trevlig telefonröst hjälpt mig att starta upp 4 av 5 kassor flöt dagen på som smort.

Kvistade hem efter stängning för en snabb dusch å lite piff..
Så nu sitter jag här med ett glas rosé i handen och väntar på att vi ska röra oss bort till Tellus som äntligen har öppnat igen.

Jag hoppas bara för allas skull att ingen idiot försker sig på att bränna ner det igen, och en eloge till alla som har vart med på ett eller annat sett och sett till att vårat älskade fest hak har öppnat igen..

Se you at tha dance floor /T

norrköping

Gick upp tidigt som satan (troligtvis innan tuppen) för att åka snålskjusts med anders till norrköping, väl där tog jag bussen hem till Mina där morgon bestyren va i full gång.
Kevin halv studsade omkring och nicole gjorde sig osams med väggen i gåstolen.
Hann med lite sortering av räkne böcker och lite tv tittande med kevin,
innan det va dags att åka och lämna han på dgais.
Efter avlämnandet åkte vi bort till camilla för att sen bege oss för frukost på stan! 
Efter frulle på waynes blev de en glass och mata barn på mc D, gick runt en sväng i staden och sen va de dags att hämta barn igen. (fattar inte hur dom orkar, tummen upp till att föräldrar)  
Mina och malin gick för att hämta upp kevin och jag och camilla för att hämta upp min stora kille, jag blir lika förvånad varje gång jag ser han de känns som om de va igår han va en halvmeter lång å sov på min mage men icke han har blivit hela 9år (vart försvann alla dom?)
Blev kvar hos camillla som förövrigt har flyttat till rakan i atrium där jag spenderade mina härliga tonår, de vart många minnen, dom flesta kom jag fram till väldigt fort varför man har förträngt, kan ha med en viss mogen attetyd och sviktande humör att göra :p Men de blev även en hel del smile och goda minnen.
Väl tillbaka i nyköping blev de storstädningsdags hos anders, börjar undra varför det alltid ska ske när jag e där tror de kan finnas en baktanke med det hela.
Efter operation storstäda var det helt klart mat dags, självklart blev det sushi som man aldrig kan få för mycket av!
Å nu efter något som känns som årets längsta dag sitter jag hemma i soffan och disskuterar droger, vilket e ett hett ämne här hemma inte för att vi sitter här och knapprar piller utan för att cissi läser till behandlingspedagog och de ett intresant ämne! 
Ska nu överge soffan å gå ner till grannen å dricka te..

over and out

lycka..

Hittade precis en resa till ett mycket trevligt pris, nu e de bara dom små detaljerna kvar som att resan inte ska försvinna under natten, man ska få ledigt från att lidla å andra nödvändigheter..
Men om allt går som smort så befinner jag mig i thailand den 6 november (håller tummen)

hmm vad har hon pysslat med annars då... har nog mest jobbat faktiskt å de e ju alltid lika spännande att få lyssna på alla dessa klagande kunderna som även ibland tycker att jag borde säga upp mig för att de e så dåligt att salladen e slut... (å jag som brukar ha i-landsproblem...)
Igår kom i allafall min mardrömskund in han har nån slags skärm mössa aldeles för varma kläder å påsar på händer och fötter, mycket charmerande stil..
Men de e inte det som e problemet utan hans enormt illa luktande odör, har dragit likheten med gamal sulo gånger 10...
Han blev självklart som vanligt min kund men den här gången skulle han inte handla utan lämna tillbaka 28 ansjovis konserver, vilka jag hade sålt till han för några dagar sen fast då va dom 30 (dom andra två hade han nog gnidigt mot sig själv.....)
I allafall han står där vid min kassa å pratar å har sig å verkligen stinker, så utan att andas plockar jag upp 28 konserver som han har lagt en och en i påsar och utför ett återköp stänger min kassa snabbare en blixten, illmagad som man e sprang jag in kräktes lite lätt å sen va de bara att gå ut å le igen.. 
Gillar han sådär måste jag väl säga...

Om man ska prata om någe annat en mitt underbara arbete så börjar det faktiskt arta sig här hemma möblerna e på plats, kartongerna upppackade, det mesta uppskruvat och gardinerna e upplagda å hänger på plats  (även om jag lyckades köpa två olika, så om nån har vägarna förbi ikea så vill jag ha en vivian tack) med andra ord e det ett fullt funktionellt hem som man kan bjuda hem folk till :) 

Tror det få va bra så för den här gången
over and out

RSS 2.0