utmaning?? eller nåt

Eftersom sandra e så gullig och utmana mig vet inte till vilken nytta men men här komemr mina svar...


5 saker i min kyl
  • Hallands Fläder  
  • Cava
  • Gammal Laktosfri mjölk  
  • ketchup
  • Melon
5 saker i min frys

  • Frost
  • Glass 
  • Lax 
  • broccoli 
  • mera frost
5 saker i min garderob

  • army bagy  
  •  Bajen tröjjor
  •  Hoods
  • Fawo jeansen
  • en skit ful klänning
5 saker i min väska

  • ett par skor
  • Tandborte
  • ett äpple
  • Gröna skarfen  
  • vin öppnare
5 saker i min bil, hm jag har varken bil el körkort de får bli spånkan istället!

  • jobbiga ungar  
  • Extra  
  • illaluktande odörer 
  • spårvagnsvärdar
  • Ibland jag när jag inte går av fel
5 personer jag utmanar

jag ogillar dessa spårvagnar

Dyngtrött och lite halv sen stälde jag mig vid 11 snåret för att vänta på spånkan som går var 10e minut, när denna gula sak väl behagade komma var klockan 11.35.
Om de e något som gör mig dyng stressad så e de kolektivtrafik hatar att stå där och räkna minuterna..
Min buss jag skulle byta till gick från stan 11,40 och spårvagnen tar typ en kvart så faktumet att jag itne skulle hinna va rätt klart, men endå sitter man där och hoppas på att inga andra vill åka med så spånkan kan köra i 100 så jag hinner med min buss vilket självklart inte hände.. så stressad som en tok kom jag inspringande 3 minuter innan jag började på jobbet men hann gjorde jag....
När jag väl ska ta mig hem igen kommer min otur med dom gula tillbaka precis när jag rundar hörnet och ser hållplatsen så rullar skiten iväg vilket gör att jag får stå där och vänta en kvart, vilket ioförsig inte nån vidare lång tid men i alla fall. Väl på flyter allt ganska bra tills jag går av och inser att jag har gått av vid fel hålplats får lite diskret vinka till chafören att han ska öppna igen skämmas och gå på... tror jag åker taxi imorgon.
/// tess

E-fester behöver alltid en rookie

MMS

E-fester behöver alltid en rookie


och idag igen

har faktiskt arbetat idag och tro det eller ej men jag har jobbat på skavsta....
Har nu i efterhand dragit en flaska vin för att ångesten ska försvinna..
Nej men för att hålla oss till sanningen så har jag haft en riktigt bra dag på jobbet haft roligt, drivit med kunderna, pratat engelska med östköts dialekt, härmat var och vartenda bording utrop speciellt han med den pipiga rösten ( vilket gick lite över styr när jag lekte att jag va han durring the ... )  har fått frågtan av en medarbetare om jag vet om champangen vi har är från frankrike ... har lärt en stackare hur man öppnar en vinflaska, fått städ nojja och sist men inte minst åkt hem från jobbet med ett leende på läpparna inte för att jag vill göra det till en vana men nån gång ibland kan de vara helt okey..
Den riktiga anledningen till att jag driker vin (eftersom man alltid måste ha en anledning) e för att jag satt i soffan och myste och blev extremt vin sugen de vinet som erbjöds va gärna Dreams men va fan de gick ner de oxå efter ett glass börjde matchen och när den va slut va de bara att dra i sig resten ( uteslutningsmetoden säger att de giock åt helvete jag kommer dock inte ihåg de )
 för att reflektera till ett tidigare blogg inlägg som skrevs den 1 oketober 2006 kan ni där lista ut anledningen till varför detta inlägg e osammanhängande och möjligtvus felstavat.

tack och bock .


nu ni

Eftersom jag iövrigt bloggar så himla ofta tänkte jag chocka er med inlägg två dagar i rad..
De e konstigt detta hur man får en hel dag att gå så fort utan att göra så mycket, hmm kanske boirde börja fundera på min efination av göra mycket idag har jag nämligen hunnit med detta 
spenderade dagens början me kaijser vi började med att sova lite för skojs skull sen bar de i väg till kaffe huset för en fika med sandra och jenny.
Varit en sväng förbi Na svensson i jakt på en liten pensel där förövrigt informations tjejen tror att vi e dumma i huvdet efter frågat henne vid utspridda tillfällen  vilken färg man kan måla en ballkong med ,om man kan lägga klinkers utomhus, om man kan måla med utomhusfärg inne, om man kan fästa klinker med lim på balkongen och går de då att ta bort det? och en rad andra normala frågor. Efter det va jag och träffade jim på lidl
Hann även med ett besök hos sanna och dallen och tittade på den nya bebisen höll till och med i den ett tag men dom e lite läskiga när dom e sådär små dom rynkar mest ihop hela ansiktet och ser allmänt lidande ut..
Efter att ha tackat för kaffet styrde jag mina steg mot sandra medans hon lagade mat till oss så roade jag mig med min fawo syssla nämligen googla fula djur mwohahhaha va de e sjukt kul.
Drefter utmande jag sandra i backgammon och jag vann båda gångerna gissa om jag e ruggit duktig.
Med raska steg (pga den hemska kylan) begav jag mig hemmåt pratde med kaijser och bestämde mig för att gå förbi henne en stund 3 timmar senare e jag fortfarnde här och tänker nog inte bege mig ut i kylan igen
de senaste 3 timmarna har jag ägnat mig åt min nya favorit Magnus Betner ty fusan va han e sjukt rolig har även kollat på folk som inte kan sjunga i idol och även på några som faktiskt hade en tallang.
De va min extremt ohändelserika dag eller hur va de nu....

tjipp

dyng trist

Just nu e jag arbetslös i veckorna och jobbar endast på helgerna vilket för visso kan rätt skönt..
Dock lider jag av enorm rastlöshet de e verkligen stört tråkigt, även om man hinner med att träffa massa folk och uträtta saker så känns dagarna rätt meningslösa när man ska försöka sova och komemr på att precis som igår har jag inte gjort ett jävla skit känner man sig rätt kass.
Nog om detta och se de från den posetiva sidan man hinner ju faktiskt med en hel del roliga saker som igår tex blev vi tok stoppade på vägen till norrköping man fick tydligen inte köra igenomn tre filer i 130 på 90 väg. vårdslöshet i trafiken och 40 km för fort och tro de eller ej men inte ens en böter, ett ajabaja finger av pappa blå och sen bar de vidare,
nej så enklet va de faktiskt inte de va nämligen så att vi blev istort sätt  pressade vägen av en idiot nörd som tyckte att de va roligt att åka om oss på insidan och blockera hela avfarten så vad de blåa igentligen ville va bara att veta om vi kände och visste vilka dessa mogna killar i den vita saaben var de visste vi ju olyckligtvis inte så dom tackade för sig efter att ha påpekat att dom lika gärna kunde ta kortet pga vårdslöshet skiten.
Stört lättade begav vi oss till Filmstaden väl där konstaterade vi att de filmer vi inte hade sett undvek vi helst att se.
Så de blev ett besök hos mamma Annica istället mysig fika stud och 2 timmar senare var vi ute på vägen igen.
När vi ska passera avfarten till stavsjö står den vita saben utsmyckad med blåa polis band på som alla vet e skadeglädje den bästa glädjen.
Hade tänkt att skriva om vad jag har gjort idag men jag måste tydligen hjälpa till med att måla ringar men mer om de imorgon


mixa aldrig bagy och sverige strum

MMS

mixa aldrig bagy och sverige strumpor


RSS 2.0