really really damn good..

Då va det dags för ett par lediga dagar, känner verkligen att jag behöver det efter att ha jobbat hela tre dagar :P
Började dagen med att hjälpa camilla att flyttstäda, undrar om de finns någe som e så upphettsande :S
Fortsatte ner på stan för att handla in lite alkohol å ett par leggins, 2000 spänn fattigare, en skjorta två par leggins två linnen en platta hof 5 vin flasker senare är jag nu tillbaka i boet för lite fluff för att sen bege oss till Hemgårn,
har hört talas om att de vankas grillning å gt å vem vet kanske en sväng till hamnen, de kan nog bli en riktigt lycko träff ikväll.

over and out

extrapris :) / von Lidl

0-6fc452b02c9d1b24b5083927c2196ac8.png

extrapris :) / von Lidl


SFI

Behöver nog fan gå en kurs i svenska eller kanske börja läsa igenom inläggen innan jag publicerar dom :)
jaja ni fattar i alla fall va jag menar....

...

vet inte hur länge jag har försökt skriva ett enkelt inlägg men som vanligt snurrar jag i vär aldeles för mycke, plus att den här skriv affasin e tillbaka.. så nu blidde de inge kör på att bloggfota imorgon istället..

tess


här e resultatet :-)

0-55607426a10f49eeba1cdb121fe9a833.png

Kolla varifrån!

här e resultatet :-)


nån som behöver en peruk? För nu

0-1058286419c7774baa6af0f2054bc77e.png

Kolla varifrån!

nån som behöver en peruk? För nu har det åkt av igen.


sitter i mammas trädgård å enlig

0-43ad0b847b88affb8db84cfe64e359ef.png

Kolla varifrån!

sitter i mammas trädgård å enligt termometern e de 30 grader


Brist på sömn AB

I måndags började jag dagen med ett riktigt lök pass 7-11 riktigt soft han ju knappt komma dit innan min chef kom och sa till mig att jag faktiskt hade slutat.
Kvistade hemåt för att byta om och sen äta hej då lunch med cissi, satt kvar ute i solen tills elin slutada, följde sedan med henne och jenny för att hitta prestent till deras pappa och köpa nåt katt tjafs.
De blev till att gå på bio på kvällskvisten och efter detta begav jag mig för att säga hej till kaijser och mattias som fördrev tiden på rocken, ett hej blev ett par öl och sen vart klockan helt plötsligt ett.
Kunde absolut inte somna sista gngen jag kollade på klockan tror jag den visade runt halv fyra somnade i alla fall till slut, runt halv 7 ringer min mobil (då e jag måtligt lycklig och vill absolut inte strypa den som behagar ringa)
-Tess
- Hej  det här e ......  från .... larmcentral e det här Therese olsson 
-jo de stämmer bra
- Jo det e så att jag har fått ett sabotage larm från lidl nyköping 
- jaha vilken enhet?
- ja vi ska se här ojojojoj nu går inbrottslarmet oxå
-ehh då kanske de vore bra om du skickar ut en bil typ nyss
-jahaaa så du vill att jag skickar en väktar bil
-jo de vore ju fint
-okey (lite tveksam) då gör jag väl det.. 
-jaaa
-okey ha en trevlig dag
-Tack det samma klick
Som tur va var det bara falskt alarm men i alla fall va fan tror människan där går inbrottslarmet och hon ifrågasätter om jag vill att väktarna verkligen ska åka dit..
 i vilket fall kunde jag ju absolut inte somna om efter detta så resultatet blev ju sissodär 3 timmar, tisdagsnatten flöt på riktigt bra fick nog ihop en 5 timmar aldeles lagom. 
Igår va jag ute en sväng om kom hem runt 1 snåret och sov som ett litet barn vi två, kvart i 5  ringer min telefon 
-vafan de e tess
-Hej då va det dags idag igen de är från .... larmcentral. 
-du måste skämta med mig och Dag? de e ju för tusan mitt i natten 
-hehe jo det har du ju rätt i men nu har larmet gått igen 
-suck vilken enhet 
-jo det är varuintaget och det e nollställt igen så du behöver ju bara bekräfta att de e chaffören  
- ....... varsegod och go natt 
-sov gott 
-ja det gjorde jag klick 

 Va faaaaaan e problemet vi e 4 som har behörighets koder varför ska dom alltid ringa till mig visst kanske borde va lite trevligare hon gör ju faktiskt sitt jobb men what the fuck hon kan väl ringa nån annan jävel.
Fast ska faktiskt inte klaga för i julas så lyckades dom dra igång larmet varenda jävla natt så man ska ju vara glad för de lilla..  Efter att ha pratat med den trevliga damen va det tok kört att försöka somna om kollade på batman begins och sen va de ju morgon... 
E totalt övertrött idag och har bestämt mig för att at en sväng om med flickorna sen har ju björn kommit hem oxå måste ju se om han ser ut som en kräfta eller faktiskt har blit brun. får sova ut i helgen i alla fall

chip chip


vilka dagar

Va tillbaka på jobbet i fredags och jobbade ett mysigt 10-20,30 pass allt flöt på som en dans på roser inte en enda dum fråga på hela dagen, begav mig sedan till tellus för att smmanställa lönerna och ta en öl med dennis en öl blev nästan 3 vandrade hemmåt såg en film och somnade vaknade vid 9 snåret och började göra mig iordning för en dag i norrköping, Kom ner på stan vid tio och upptäckte att mitt tåg inte gick förens 11,42, hmm fördrev tiden med att dricka en kaffe med alex.
In på tåget och slog mig ner på min vanliga plats där jag oftast alltid e ensam (extraplatserna som e typ 4 i rad) denna gång va jag inte själv utan längst in satt de en sovande hunk mm nice ögon godis och grym musik i lurarna kan ju inte bli mycke bättre start på dagen, hunken vaknade dock så småningom han heter hennrik och bor i linköping och hade vart och haft en hård fredagskväll i stockholm mycket mycke trevligt tåg sällskap ;)
Träffade upp min bästa mamma på tågstationen och vi begav oss hem till mina för att fira kevins 4 års dag, kaffe massa skvaller en del lek senare så var man på g hemmåt igen, sofia tyckte att gasa på va en grej så vi åkte från klocket till nyköping på mindre en 30 min bra jobbet där.
Hem fixade en snabb fluff och kvistade sen till snadra där de blev en ruggigt rolig för fest drack några hof lite skumpa åt melon och brie ost och rökte cigarr, gick vidare till tellus och hade en spännand kväll, sen gick saker och ting lite åt helvete men de höär ju tydligen till....
vaknade idag som vanligt på tok för tidigt (läs 08,30 ich) har vart på lägenhetsvisning ätit lunch fått kaffe hos sandra pumpat JKs cykel druckigt några öl på puggen och har nu fått mycket god hemmalagad mat nu blir definitift monsters vrs aliens och mys.....
tack för mig och chip chip


djävulens påhitt

Kom till jobbet i tisdags vid tolv snåret vid ett gick jag hem då hade jag lyckats spy hela två gånger och kände inte riktigt att jag skulle stanna, kvistade hemmåt då jag varken ville åka buss eller be någon skjutsa mig, allt gick bra fram tills slottet kräktes lite lätt på slottsgården skämdes lite och gick vidare från klockan 2 till klockan 6 morgonen därefter lyckades jag nog infinna mig på toan ett 20tal gånger.
Fråga nr ett, vem fan har kommit på denna hemska sjukdom??
Fråga nr två, vem faan smittade mig 
Fråga nr tre, vad gör man i 48 timmar efter man har spyt sista gången?? (man får tydligen inte jobba inom 48h)
Har svar på två av tre 
nr ett, the devil him self (såg nämligen han sittandes och skratta åt mig på slottsmuren) 
nr två, har jag inge svar på 
nr tre, städar upp efter sig själv, spelar tv spel, blir förbannad på grannen för han har stängt av sitt internett Hallå jag surfar faktiskt på dig, facebookar genom mobilen istället, läser en bok, skricker i kudden för man e så uttråkad, gör en lista på vad man bör göra, river sönder listan de kommer endå aldrig bli gjort, kollar på när en brud försöker backa in på sin parkering i en kvrat mvohahaha, ringer upp hela sin telefonbok för du dör av tristess, blir bittrare en vanligt..

Men imorgon får jag jobba igen de ska bli så jävla skönt att få komma tillbaka och gissa om jag har damp kommer nog hitta på ett flertal bus imorgon ;) 

puss och allt de där /geggi
 


RSS 2.0