sandra sitter och tar fula kort på mig :-( antar att en grymt ful bild på mig har hamnat på hennes Blogg.

DSC00219.JPG
sandra sitter och tar fula kort på mig :-( antar att en grymt ful bild på mig har hamnat på hennes Blogg.

Anledningen till dessa tejpade tår e följande sandra som foten då tillhör var i sitt bästa skick i onsdags kväll/natt men blev aningen för ivrig när hon dansade till alldeles för bra musik och råkade sparka till pontus och lyckas bryta tån.

DSC00214.JPG
Anledningen till dessa tejpade tår e följande sandra som foten då tillhör var i sitt bästa skick i onsdags kväll/natt men blev aningen för ivrig när hon dansade till alldeles för bra musik och råkade sparka till pontus och lyckas bryta tån.

jag skulle gå ut och hämta min akära chefer men dom bestämde sig istället för att spela lite baseboll


de kanske inte ser så gott ut men de va de verkligen. Sandra har gjort detta mästerverk.

DSC00202.JPG
de kanske inte ser så gott ut men de va de verkligen. Sandra har gjort detta mästerverk.

Tess och tider har aldrig hört ihop..

tänkte att jag skulle hoppa tillbaka lite i tiden och berätta om den föregående veckan.
hade en rätt bra vecka enda tills den verkligen började (på onsdagen såklart) Dagen då allt började bestämde vi oss för att birgers även då var ett kul ställe drack ett par bira men tog de lugnt eftersom jag skulle upp och jobba morgon, hade planer på att lämna birgers i rimlig tid vilket självklart blev 5 i 2. kvart över 4 stod manne och väntade på mig för att styra vidare mot skavsta. Duktig som jag e hade jag i alla fall lyckats sova en timme. helt plötsligt var de torsdag och jag skulle ju åkka till norrköping, eftersom jag valde att dansa på birgers istället för att packa var jag ju självklart tvungen att åka hem och packa och gå å köpa bärs kläcker min ide och får till svar att de e röd dag och systemet är stängt. jahopp kul fest för tessan, fixade i alla fall så jag kunde åka hem till kaijser och låna lite dricka, Begav mig mot sommarvägen för att hämta upp ölen ser till att de e låst läger fint ner nyckeln i väskan för att jag inte ska glömma att ta med den tillbaka till skavsta skulle ju nämligen åka flygbussen som gick 18.30 hem och packade vilket inebär att jag i panik kastar ner allt jag skulle kunna tänka mig ha på mig plus tre par skor just in case. lägger mig i soffan för att läsa min bok och tok dör. klockan 5 över sex vaknar jag och inser att jag har 25 minuter på mig att fluffa och ta mig till skavsta jag hann precis komma fram i tid in och köpte biljett och så bar de i väg har väl åkt sisodär en kvart när kaijser ringer Helvetes jävla skit svarade jag lite lätt i telefonen där sitter jag på den förbannade flygbussen med henens nycklar fint förvarade i min väska. lösningen blev den att jag fick be den snälla busschafören om att han skulle ta med sig dem tillbaka och lämna dom e resturangen. de gjorde han såklart. dagne fortsatte med att jag åkte hem till mina för att fira hennes födelsedag en skaplig för fest och sen bar de i väg till otten måtligt besviken insåg jag att dom hade gjort om stället liknar nu för tiden en stripklubb plaserad på någon skabbig 24 timnmars kryssning. men men va gör man inte för sina vänner drog i mig ett par grogg och sen va vi på topp.
dagen efter avgick min buss klockan 09.40 mina lovade mig dyrt och heligt att hon skulle väcka mig runt åtta när jag vaknar av att kevin kommer  in i rummet e klockan 10 över 9 jahopp de va ju bara att kasta sig upp ur sängen kasta ner alla mina saker och försöka ta sig på de snabbaste sättet till resecentrum, spånkan blev min rädning. när jag väl sitter på den så börjar jag leta efter min biljett, namen kan dagen bli mer lyckad jag har ju självklart tappat bort den... gaaaaaaahhhhhh gråta skratta hänga sig själv de e bara att välja.'kom fram till busen klockan 09.39 får väsa (på grund av min saknade röst) fram en ursäkt till busschafören om att jag har tappat min biljett jada jad jad men lovar självklart att jag ska betala när jag kommer fram påpekar även att jag jobbar på flygplatsen. när jag sitter på bussen ringer mina mig och upplyser mig om att jag har glömt min påse där innehållande min tre par skor och diverse kläder.... med en djup suck bestämde jag mig för att sova e en bra ide.. väl framme tittar busschaffisen lite medlidande på mig och säger du behöver inte betala du verkar haft en jobbig dag. de kändes ju redan 10 gånger bättre eller inte alls då menar han alltså att de tilloch med syns.
japp då var man framme på sitt kära jobb  och väntade på att få gå på de lilla nätta 12- 23 passet.'
de va min tripp till norrkköping kul att komma hem på en lugn avslapnad födelsedags fest.
nästa gång ska skylla på stelkkramp och skita i att åka....
tjillivippen

linda kom och hämtade upp mig idag och drog ut mig på en liten inlines tur på 1 och en halv timme riktigt mysigt.

DSC00194.JPG
linda kom och hämtade upp mig idag och drog ut mig på en liten inlines tur på 1 och en halv timme riktigt mysigt.

tulpan gatan

de e en jävligt fin gata de, just nu sitter jag med min bästis jack... solen skiner ute och allt e perfa....
dåligt snygg man blev ikväll...
nu har jag glömt bort vart knapparna sitter så tjillivippen

antar att pontus ville lita upp stämningen en aning på jobbet här e hans fina donut gubbe

DSC00173.JPG
antar att pontus ville lita upp stämningen en aning på jobbet här e hans fina donut gubbe

vi lyckades i dag igen. De va på gränsen men med 1-0 i slutminuterna så fixade de sig

DSC00171.JPG
vi lyckades i dag igen. De va på gränsen men med 1-0 i slutminuterna så fixade de sig

ledig helg

började ¨lördags dagen med att följa med till oxelösunds marknad, de va en spännande upplevelse en jäkla massa folk och en jäkla massa skit :)
efter denna lilla utflykt begav jag mig hem till nina skkulle nämligen bli b´juden på middag. några flaskor vin senare bestämde vi oss för att birgers e ett kul ställe. de gick sådär anar en överservering och jag kan inte direkt påstå att jag kommer ihåg precis allt... men kul va de säkert.
Måttligt illamående vaknade jag och kom genast på att jag hade  lovat nathalie att gå på stan med henne så de va ju bara att gå hem och försöka duscha bort ångesten och vipps infinna sig på stan pigg och fräsh (vilket kan deffineras olika) gfixade de vi skulle och sen va de dags att gå på barnkalas, efter att ah lämnat av nathalie hade jag två timmar att slå ihjäl. bestämde mig för att sova va rätt skönt. klockan 4 va jag på plats för att hämta upp henne för att  sedan fortsätta hem till ennu ett kalas blåste lite ballonger och åt tårta och nu sitter jag här och väntar på att f¨å lite mat... tack och adjö


hej och hopp

jag har tillbringat denna söndag (som igentligen e en tisdag) med att träffa jennifer städat en jävla massa flyttat möbler skruvat upp ett bar bord helt själv vilket ioförsig höll på att gå åt helvete, fortsatte ut till stallet med bibbi för att kolla på när hon hoppade och slutligen nu ska jag bli bjuden på pankakor av camilla.
igår va de som alla vet valborg satt hemma hos pontus mamma vid 5 tiden och öppnade första ölen, drog sedan hem för att fluffa när jag väl va på g och längtade till öl nummer två ringde carina och bad mig komma och jobba har ju lite svårt att säga nej till henen så vips fick jag svira om för att bege mig till birgers.
Hade en grymt kul kväll riktigt bra gäster och bra röj i baren dansade nog mer en dom flesta.
en nackdel e ju dock att jag näst intill inte har någon röst kvar alls, jag har ju i vanliga fall en aningen hes röst men efter en att en jävla hamster har fått flör sigg att flytta in så kan jag knappt prata och inte blev de bättre av att försöka vässkrika till kunderna, något possetivt som kommer med denna heshet e att mitt skratt knappt hörs alls, och de har jag ett flertal gånger fått påpekat för mig att de e aningen högt.
nu har jag inte tid att svamla mer tjillivippen

RSS 2.0